Moves Like Summeri -haaste on nyt auki TikTokissa!

JULKAISTU: 26.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

MLS -haastekoreografia löytyy nyt TikTokista ja nettisivuilta !

Mukaan haetaan inspiroivia tanssijoita, joten pelkästään taito ei määrittele menestystä. Hae siis rohkeasti mukaan!

Haaste on auki 9.10.2024 asti. Ohjelma on suunnattu erityisesti nuorille intohimoisille tanssijoille ja tanssin harrastajille ympäri Suomea. Viime kaudella alkanut yhteistyö UMK:n kanssa saa jatkoa, sillä MLS:n oma tanssispektaakkeli esitetään UMK:n preshowssa yhdellä Suomen suurimmista lavoista. Ryhmän vetäjinä toimivat huippukoreografit Julian Owusu ja Kashika Arora.

Moves Like Summerin arvojen ytimessä ovat unelmien mahdollistaminen, yhdessä tekeminen ja monimuotoisuus. Nostamme esiin erilaisia tanssijoita, tanssityylejä ja kykyjä ympäri Suomea. Mukaan haetaan inspiroivia tanssijoita, joten pelkästään taito ei määrittele menestystä. Mahdollistamme osallistumisen asuinpaikasta ja taloudellisesta tilanteesta riippumatta, sillä ohjelman tuotanto huolehtii mukaan valittujen matka- ja majoituskustannuksista.

Osallistumaan pääsee TikTokin Moves Like Summeri -tanssihaasteen kautta.

Osaatko jonkun liikkeen tai tempun paremmin kuin muut? Onko tanssiminen intohimosi? Onko sinulla potentiaalia, jota kukaan ei ole vielä huomannut? Tai tunnetko jonkun, joka voisi sopia tähän? Vinkkaa frendille!

Lisätietoja ohjelmasta ja haasteesta löydät myös Moves Like Summerin nettisivuilta.

Haaste löytyy Moves Like Summerin TikTok-tililtä !

Lisätietoja:

summeri@yle.fi