Päivä: 24.10.2024

Syyskokouksen materiaalit julkaistu

JULKAISTU: 24.10.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Suomen Tanssiurheiluliiton syyskokous sunnuntaina 10.11.2024

Sporttitalo, 5. krs, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous sekä vakio- ja latinalaistanssien ja Rock’n’swing tanssien kilpailusääntöjä käsittelevät kokoukset järjestetään sunnuntaina 10.11.2024

• Vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous klo 12.00 alkaen

• Rock’n’swing kilpailusääntömuutoksia käsittelevä jäsenkokous klo 12.00 alkaen

• Sääntömääräinen syyskokous klo 15.00 alkaen

Esityslistat niihin kuuluvine liitteineen näihin  kokouksiin on nyt julkaistu osoitteessa  https://www.dancesport.fi/tietoa-liitosta/jasenkokoukset 

Kokousten kutsut on toimitettu jäsenille jäsentiedotteena perjantaina 27.9.2024, ja myös ne ovat nähtävissä em. sivuilla.

********

Liiton jäsenkokouksissa on äänivalta liiton varsinaisilla jäsenillä. Varsinaisia jäseniä voivat edustaa niiden varsinaiset henkilöjäsenet.

Kokous järjestetään hybridinä. Kannustamme saapumaan paikalle, mutta voitte osallistua myös etäyhteyksin. Äänestäminen tapahtuu älypuhelimella Äänestyskoppi-järjestelmällä, sekä etänä että paikan päällä.

Jäsenyhdistyksen ilmoittautumista etäkokoukseen pyydetään tiistaihin 5.11.2024 klo 15 mennessä tällä verkkolomakkeella. Käytännön syistä edellytämme etänä osallistuvien kokousedustajien valtakirjan tai valtakirjojen toimittamista torstaihin 7.11.2024 klo 15 mennessä osoitteeseen toimisto(at)tanssiurheilu.fi.

Noin tunti ennen kunkin kokousten alkua etäkokoukseen osallistuville kokousedustajille toimitetaan Teams-kokouskutsut sekä linkki äänestysalustalle, ennakkoilmoittautumislomakkeella mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Samalla käynnistyy valtakirjojen tarkastus, joka päättyy puoli tuntia ennen kokouksen alkua. Valtakirjojen tarkastuksen jälkeen suoritetaan koeäänestys älypuhelimilla sekä läsnäolijoille että etänä äänestäville.

Tarjoiluihin varautuaksemme pyydämme myös paikan päälle saapuvilta ilmoittautumisia tällä verkkolomakkeella.

********

Syyskokouksessa tehdään jälleen henkilövalintoja liittohallitukseen.

Toivomme, että lähettäisitte liiton toimistoon lyhyet esittelyt niistä seuranne jäsenistä, jotka ovat asettumassa ehdolle syyskokouksessa. Esittelytekstissä kukin ehdokas voi vapaamuotoisesti kertoa taustastaan ja kiinnostuksen kohteistaan liittohallituksen työskentelyssä. Toivottu pituus on noin puoli sivua. Valmiit esittelytekstit lähetetään osoitteeseen toimisto(at)tanssiurheilu.fi viimeistään 7.11.2024.

Ehdolle saa myös asettua kokouksessa ilman ennakkoilmoittautumista tai -esittelyä.
Toivomme joka tapauksessa aktiivisia ja työskentelemään valmiita, eri-ikäisiä, eri sukupuolta edustavia ja eritaustaisia henkilöitä asettumaan ehdolle.

********

Lämpimästi tervetuloa!

 

Helsingissä, lokakuun 24. päivänä 2024

SUOMEN TANSSIURHEILULIITTO RY
Liittohallitus