Päivä: 1.10.2024

Päivitetty: Coach-passit 12.10.2024 SM-kilpailut Kaarina

JULKAISTU: 1.10.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Kaikilla seuroilla on mahdollisuus ilmoittaa kaksi valmentaja coach-listalle. Seura voi ilmoittaa yhden lisä valmentajan coach- listalle jokaisesta seuraavasta alkavasta viidestä Lasp1, Lapsi2, Jun1 + Jun2 + Nuoriso parista. (6, 11, 17 paria jne)

Esimerkki: Seuralla X on kilpailussa 2 Jun1 paria, 3 Jun2 paria ja 2 Nuorisoluokan paria (yhteensä 6 paria). Seura voi ilmoittaa 2 valmentajaa + yhden lisävalmentajan Coach-listalle Jos ilmoitettuja pareja on 5 lisävalmentajaa ei voi ilmoittaa.

Coach-listalle ilmoitettu henkilö voi liikkua vapaasti lämmittelytiloissa ja kilpailulattia-alueella.

Ohjeet:

  • seura ilmoittaa valmentajan nimen ja seuran tällä lomakkeella Forms lomake 9.10.2024 mennessä
  • coachiksi nimetty valmentaja lunastaa pääsylippunsa (25 €) kilpailupaikalle tullessaan ja saa coach- rannekkeen
  • ranneketta on pidettävä ranteessa koko kilpailupäivän ajan
  • vain henkilö, jolla on ranneke, pääsee kilpailun lattia-alueelle
  • ranneke oikeuttaa istumapaikkaan katsomossa

Tampereen taivaalla kaksi Tähteä lisäsi kirkkauttaan!

JULKAISTU: 1.10.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Voi että mikä joukko! Osaava, innostunut ja seurastaan ylpeä! Ja on syytä ollakin. Tampereen Dance Teamillä ovat sekä lasten ja nuorten että aikuisten Tähtimerkit, joille tehtiin 23.9.2024 seuranta-auditointi.

Kolmessa vuodessa seurassa on tehty vahvaa kehittämistyötä ja uudistettu toimintaa. Seura on muuttanut uusiin, varsin toimiviin tiloihin Hervantaan. Panostus ja uudenlainen työtapa ohjauksessa ja valmennuksessa näkyy eritoten toiminnassa, jäsentyytyväisyydessä sekä seuran uudistuneessa viestinnässä.

Operatiivinen toiminta, johtaminen ja hallinto ovat hyvissä, ammattitaitoisissa ja kokeneissa käsissä. Se takaa, että perusasiat toimivat. Auditoinnin pääpaino olikin seuran tulevaisuuskuvassa, menestystekijöissä sekä elinvoimaa ja tunnettuutta lisäävässä sidosryhmä- ja strategiatyössä. Tällä joukolla kaikki onnistuu!

Seuran auditointiin osallistuneita aikuisia ja lapsia.Niin mieluusti olisin laittanut oheen aivan  sanasta sanaan aikuistanssija Harrin kommentin siitä, mitä hän ajattelee tanssiharrastuksesta. Mutta loivennan vähän: ”Jos harmittaa, niin tanssin jälkeen ei enää harmita”. Olisiko tässä jopa slogan-ainesta?