Terveiset tanssikaupunki Oulusta!

JULKAISTU: 27.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Telemark Team ry on tanssittanut suomalaisia jo lähes 60 vuoden ajan ja olemmekin ylpeitä siitä, että olemme yksi Suomen ensimmäisistä tanssiseuroista. Telemark Team perustettiin intohimosta tanssiin, ja tämä sama intohimo sykkii meissä edelleen vahvana. Seurassamme valmentajien, tanssijoiden ja vanhempien positiivinen asenne luo energisen ja kannustavan ilmapiirin, joka vie meitä eteenpäin.

Telemark Team on aktiivinen ja monipuolinen seura, joka tarjoaa tanssiharrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille. Lasten tanssiryhmät alkavat jo 4-vuotiaista ylöspäin, ja tunnit täyttyvät iloisesta tanssista, leikeistä ja yhdessä tekemisen riemusta. Aikuisille tarjoamme tunteja sekä vakio- ja latinalaistanssin parissa että rentoa harrastusta matalan kynnyksen “Tule sellaisena kuin olet” -ryhmissä. Tanssia voit omaksi iloksesi tai ottaa tavoitteeksi kisalattiat.

Kilpailijoille suunnattu Elite-ryhmämme tarjoaa huippuvalmennusta, jonka avulla voit tavoitella menestystä jopa kansainvälisillä kisalattioilla. Meillä on tiivis ja kannustava yhteisö, jossa jokainen tanssija voi kehittyä parhaaksi versioksi itsestään.

Toiminnassamme on myös aktiivinen pyörätuolitanssiryhmä, jossa voi harrastaa tanssia tai tähdätä kisalattioille. Tarjoamme kaikille mahdollisuuden kehittää taitojaan turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Tulevat tapahtumat – Kisoja ja juhlahumua

Järjestämme GP-kilpailut 2.11.2024 ja 60-vuotisjuhlavuotenamme 2025 myös IKM-kisat. Kutsumme kaikki tanssin ystävät mukaan seuraamaan näitä huikeita tapahtumia ja kannustamaan upeita tanssijoita Ouluun!

Liity joukkoomme, seuraa meitä Instagramissa (@telemarkteam) ja tutustu tarkemmin toimintaamme osoitteessa www.telemarkteam.fi.