Päivä: 25.9.2024

VAL-jaoksen vuosikello

JULKAISTU: 25.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Vakio- ja latinalaistanssijaoksen vuosikello on julkaistu nettisivulla kilpailusäännöt  ja -ohjeet -sivulla.

Linkki

Vakio- ja latinaistanssien foorumit; Yhteisloikalla ylös ja eteen!

JULKAISTU: 25.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

20.9.2024 perjantai-ilta oli yksi syyskauden merkittävimmistä vakio- ja latinalaistanssien tapahtumista ja yhteisvoiman näytöksistä. Lämmin ja iso kiitos kaikille mukana olleille!

Samana iltana järjestettiin kaksikin foorumia, jotka tukivat toisiaan mitä parhaiten. Valmentajafoorumissa oli tärkeää asiaa lasten ja nuorten selkävaivoista. VAL;n järjestämässä seurafoorumissa olivat esillä vuosien 2023 ja 2024 kilpailusääntömuutokset, voimassa olevat kokeilukilpailut sekä uusi kilpailukalenteri ja niiden hakumalli.

Kokoontumisissa oli poikkeuksellisen laaja osanotto Sporttitalolla ja Teamsin välityksellä. Keskustelu ja ajatusten vaihto oli vilkasta, rakentavaa ja rohkeasti tulevaisuuteen katsovaa.  Totesimme, että vakio- ja latinalaistanssiseurojen toiminta on vahvaa ja niiden jäsenet muodostavat suurimman joukon liiton toiminnassa. Kun koko joukko osallistuu aktiivisesti liiton toimintaan, sen kokouksiin sekä puhaltaa yhteen hiileen myös markkinointitalkoissa, menestykselle ja kasvulle on vain taivas rajana.

Jälleen tuli todistettua keskustelutilaisuuksien mahti, voima sekä merkitys yhteisöllisyydelle ja toiminnan kehittämiselle. Näitä on siis luvassa jatkossakin ja toivomme niihinkin mitä runsainta ja aktiivisinta osanottoa. Hyvä me!

Muistutus 11.10.2024 liittohallituksen järjestämä keskustelufoorumi seuroille Teamssissä. Ilmoittautumislinkki Formssissa Keskustelufoorumi

Leena Liusvaara valittu Pohjois-Euroopan vakio-ja latinalaistanssiryhmittymän sihteeriksi

JULKAISTU: 25.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja valittiin viime viikolla pidetyssä Pohjois-Euroopan maiden vakio- ja latinalaistanssiryhmittymän kokouksessa ryhmän sihteeriksi. Pohjois-Euroopan maiden liittojen puheenjohtajista koostuva ryhmä keskustelee maiden yhteisistä linjauksista kansainvälisen kattojärjestön World Dance Sport  Federations (WDSF) kokouksiin sekä koordinoin Pohjois-Euroopan mestaruuskilpailuja (North European Championships, NEC). Ryhmä kokoontuu pääasiassa etäyhteyksin.

Leena Liusvaara

DanceCore-uutisia, päivitys 25.9.2024

JULKAISTU: 25.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Päivitys 25.9.2024:

Ohessa päivitetyt DanceCore-info ja -uutinen.

Huom: seuran administraattoreita pyydetään päivittämään DanceCoreen aktiiviparien aktiivisuus-status 15.10.2024 mennessä oheisten ohjeiden mukaisesti. Näin saamme tarkempaa tietoa aktiiviparien määrästä. Suuri kiitos etukäteen!

DanceCore päivitysohje 25092024

DanceCore info 25092024

——————————–

Ohessa info ja ohje mitä DanceCoressa on kehitetty ja tapahtunut.

DanceCore info ja ohje