Päivä: 24.9.2024

Tanssiklubi Master toimii kuin kellon koneisto

JULKAISTU: 24.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Seura on lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura, jonka kolmen vuoden välein tapahtuva seuranta-auditointi oli 11.9.2024.  Otsakkeessa oleva seuran visio tai motto on täyttä totta. Avainhenkilöt ovat koko sydämellään mukana rakkaan seuransa toiminnassa. Seura panostaa vahvasti huippu-urheiluun ja siinä menestymiseen ja se panostus on ollut vaikuttavaa ja tuottanut tulosta. Vuoden 2023 vuosikertomuksesta selviää, että seuran urheilijat ovat podiumilla viihtyneet. Vuoden saldo oli 136 mitalia.

Auditoinnissa keskityttiin seuran tulevaisuuskuvaan ja strategiseen johtamiseen. Menestystekijöiden arvioinnin ja määrittelyn kautta seuran visiokin sai uutta ideaa, ulottuvuutta ja tavoitetta etenkin pehmeiden arvojen, yhteisöllisyyden ja jäsenten yhä vahvemman sitoutumisen ja jäsenhuollon näkökulmista. Seura on myös Huippu-urheilun Tähtiseurapolulla, joten ilokseni voin todeta, että kohta tapaamme uudelleen. Masterin auditoinnissa mukana olleet neljä nuorta tanssijaa tähtimerkkien vierellä

Moves Like Summeri tulee taas! Haku 25.9.-9.10.2024.

JULKAISTU: 24.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Moves Like Summeri tulee taas!

Vuoden odotetuin tanssikokonaisuus villitsee Tiktokissa ja huipentuu UMK-lavalle!

Odotettu MLS tekee paluun! Moves Like Summeri on vuoden odotetuin tanssikokonaisuus, jota luotsaavat tällä kaudella huippukoreografit Julian Owusu ja Kashika Arora. Viime kaudella alkanut yhteistyö UMK:n kanssa saa jatkoa, sillä MLS:n oma tanssispektaakkeli esitetään UMK:n preshowssa yhdellä Suomen suurimmista lavoista.

Haku ohjelmaan aukeaa @moveslikesummeri -Tiktokissa 25.9. klo 16 ja on auki kaksi viikkoa 9.10. saakka.

MLS on suunnattu erityisesti nuorille intohimoisille tanssin harrastajille. Tiktok-haaste on kaikille avoin, sillä tanssi kuuluu kaikille! Haasteen tehneistä valitaan kuudentoista inspiroivan tanssijan ryhmä, jonka vetäjinä toimivat huippukoreografit Julian Owusu ja Kashika Arora. Tanssiteoksen tekeminen UMK-preshowhun on mielenkiintoista koreografeillekin, sillä ryhmässä voi olla tanssijoita lajitaustoilla baletista vogueen tai kansantanssista steppiin.

Moves Like Summerin arvojen ytimessä ovat unelmien mahdollistaminen, yhdessä tekeminen ja monimuotoisuus. Nostamme esiin erilaisia tanssijoita, tanssityylejä ja kykyjä ympäri Suomea. Mukaan haetaan inspiroivia tanssijoita, joten pelkästään taito ei määrittele menestystä. Mahdollistamme osallistumisen asuinpaikasta ja taloudellisesta tilanteesta riippumatta, sillä ohjelman tuotanto huolehtii mukaan valittujen matka- ja majoituskustannuksista.

MLS-tanssijat treenaavat valmentajien johdolla syksyllä ja talvella 2024–2025. Bootcampeilla on luvassa intohimoista ja iloista yhdessä treenausta ja MLS:in huipennukseen eli UMK:n preshowhun valmistautumista. Osallistujia valmennetaan myös esiintymiseen ja julkisuuteen.

Valittujen treenejä ja MLS-spektaakkelin rakentamista seurataan syksyn ja talven ajan Yle Summerin somekanavissa. Yhteinen tanssimatka huipentuu henkeäsalpaavaan UMK25-preshowhun!

Lisätietoja ohjelmasta ja haasteesta löydät Moves Like Summerin nettisivuilta.

Haaste ja muuta sisältöä Tiktokissa @moveslikesummeri https://www.tiktok.com/@moveslikesummeri