Päivä: 12.9.2024

Ennakkoinfo 17.9. alkavasta 10-SM pöytäpaikkamyynnistä

JULKAISTU: 12.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Pöytäpaikkojen myynti aloitetaan 17.9.2024 klo 12.00. Pöytä (5 paikkaa, yhteensä 250 e) myydään kerralla.

Kilpailun kotisivulla tullaan julkaisemaan kilpailupaikan pöytäkartta.

Valkoisena näkyvät pöydät ovat vapaana ja ostettavissa.
Punaisella merkityt pöydät on myyty, sinisellä merkityt pöydät on varattu.

Lähetä pöytävaraus info(at)dancesport.fi, myynnin alettua (17.9.2024 klo 12.00 alkaen).
Mainitse viestissä:
– haluamasi vapaana olevan pöydän numero ja mahdollinen toinen vaihtoehto
– kenelle lasku osoitetaan (henkilö tai seura)
– muut laskutustiedot
– sähköpostiosoite johon lasku lähetetään


Saat paluupostissa vahvistuksen, laskun ja maksuohjeet. Odota kärsivällisesti vastausviestiä. Maksuaikaa on 5 pv. Ota kuva maksukuitista ja lähetä se paluupostissa vastauksena ohjeviestin osoitteeseen.
Kun kuva maksukuitista on toimitettu tai maksu näkyy liiton tilillä, varauksesi on vahvistettu.
Ellei maksua hoideta määräajassa, varattu pöytä vapautuu takaisin myyntiin.


Pidämme pöytäkarttaa ajan tasalla SM- kilpailun kotisivulla (päivittyy kerran päivässä).
Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, ettemme ota vastaan ennakkovarauksia, joten lähetäthän varausviestin yllä mainittuun osoitteeseen pyydetyillä tiedoilla vasta myynnin alettua.

Seuraesittely TK Master

JULKAISTU: 12.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Tanssiklubi Master on vuonna 2010 perustettu tanssiurheiluseura Helsingistä, joka tarjoaa tanssiopetusta kaikenikäisille lapsista aikuisiin, sekä aloittelijoille että edistyneille tanssijoille. Tanssiklubi Master tarjoaa tanssijoilleen luovan ympäristön toteuttaa itseään ja päästä käsiksi omaan taiteelliseen ja liikunnalliseen potentiaaliin.

Erityisen ylpeitä olemme seurassamme menestyneistä tanssijoistamme sekä heidät menestykseen johtaneista ammattitaitoisista ohjaajista. Tanssiklubi Master panostaa paljon kilpailijoihinsa, mikä on näkynyt sekä kansallisissa että kansainvälisissä kilpailuissa saaduissa huipputuloksissa. Ammattitaitoinen valmennustyö on menestyksen keskiössä. Seuramme on lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura. Olemme myös polulla kohti Huippu-urheilun Tähtiseuratähteä.

Master on ollut kuluneen vuoden aikana murroksessa, sillä muuttamalla uusiin tiloihin Itiksen kauppakeskukseen on toimintamme saanut aivan uusia ulottuvuuksia. Odotamme innolla, miten pääsemme kasvamaan entisestään tässä uudessa ympäristössä. Tämä oli myös alkuun haaste, sillä uuden studion löytäminen ei ollut yksinkertainen tehtävä. Päädyimme Itikseen tilaan, joka vaati remontointia ja monta työtuntia, jotta siitä saatiin meidän tarpeisiimme sopiva. Vaiva oli kuitenkin sen arvoista ja nyt sekä me että asiakkaamme olemme muutokseen varsin tyytyväisiä. Tehtävä oli kunnianhimoinen, mutta asetamme aina kunnianhimoisia tavoitteita ja lähdemme rohkeasti matkaan niitä kohti.

Keskustelufoorumi seuroille 11.10.2024

JULKAISTU: 12.9.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Vakio- ja latinaistanssiajoksen (VAL) aloitteesta liittohallitus järjestään keskustelufoorumin, jossa käsitellään liiton uutta strategiaa ja uuden organisaatiokaavion mukanaan tuomia vuosina 2025-2027 toteutettavaksi suunniteltuja budjetointiin muutoksia.

Keskustelufoorumi järjestetään 11.10.2024 klo 17.00-19.00 Teamsissä.

Ilmoittautumislinkki Keskustelufoorumi