Seuraesittely – Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry

JULKAISTU: 29.8.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Kouvolasta kuuluu! Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho pyörähtää ylpeänä parketille. Monilajinen seuramme tempaa mukaansa kaiken tasoisia tanssijoita kilpatanssin, pyörätuolitanssin, seuratanssien, tanssiliikunnan ja rock’n’swing-lajien rytmeihin. Lapset tanssivat meillä eri ikäryhmissä lastentanssin, katutanssien ja kilpatanssin parissa.

Terpsikerholla voi tanssia ryhmissä, soolona, parin kanssa, omaksi riemuksi tai tavoitteellisesti kisaten – kaikki ovat tervetulleita. Monipuoliset ohjaajamme mahdollistavat laajan lajivalikoiman. Salsaa, Lindy hopia, soololattareita, lavatanssia tai tanssiliikuntaa? Kenties pyörätuolitanssi, rock’n’swing tai vakio- ja latinalaistanssit kiinnostavat? Terpsikerholla onnistuu!

Terpsikerhon perinteet ovat pitkät: seuramme on aloittanut toimintansa 1960-luvulla. Toimintaa on pitänyt voimissaan läpi vuosien upea porukka ja tanssin ilo. Pitkän linjan konkareiden lisäksi seurassa on viime vuosina aloittanut paljon uusia harrastajia, pyörätuolitanssiryhmä ja kilpatanssijoita.

Me Terpsikerholaiset olemmekin erityisen ylpeitä lämpimästä ryhmähengestä, monipuolisista tunneista ja aktiivisesta toiminnasta, johon on myös panostettu kattavalla lajivalikoimalla, erilaisilla tiiviskursseilla ja harrastajien omalla, tarttuvalla innolla. Jäsenemme treenaavat salillamme paljon myös itsenäisesti omatoimivuoroilla.

Entä mistä Terpsikerho on saanut nimensä? Nimi juontaa juurensa antiikin Kreikan mytologiaan, jossa tanssin muusa oli nimeltään Terpsikhore. Seuraa perustettaessa Terpsikhore-nimi oli kuitenkin varattu, joten nimeksi taipui suomalaisittain ja persoonallisesti Terpsikerho.

Terpsikerho järjestää 19.10. kilpatanssin seurakisat, nähdään siis pian Kouvolassa! Seuraa meitä Instagramissa @terpsikerho, Facebookissa Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry, ja verkkosivuillamme www.terpsikerho.fi. Viestiä meille voi lähettää osoitteeseen info@terpsikerho.fi.