Päivä: 19.8.2024

Tulossa Seurapaitapäivä tiistaina 24.9.

JULKAISTU: 19.8.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Syyskuun viimeisenä tiistaina 24.9. juhlitaan jälleen seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne.

Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä. Kannustetaan kaikki kaivamaan kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet!
Jaetaan seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa #dancesportfin #seurapaitapäivä #seurasydän.

Läpimurtosäätiön apurahojen haku

JULKAISTU: 19.8.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Läpimurtosäätiöllä on kaksi erilaista apurahaa: huippu-urheilijoiden läpimurtojen mahdollistaminen Huippu-urheilun apurahan voimin, ja lasten ja nuorten liikunnan yhdenvertaisuuden edistäminen Lasten ja nuorten liikunnan apurahalla. Läpimurtosäätiön apurahoja voi hakea elokuussa. Säätiön nettisivuille tuleva hakulomake on auki 1.8. klo 00.00 – 31.8. klo 23.59. Linkissä tarkempaa tietoa apurahasta.

Tarkempaa tietoa

Urheilijoiden URA apurahahaku

JULKAISTU: 19.8.2024, KATEGORIAT: Yleinen

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) myöntää vuosittain opiskeluapurahoja kansainvälistä menestystä tavoittelevien tai aktiiviuransa jo päättäneiden huippu-urheilijoiden opintoihin ammatillisessa oppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Opiskeluapurahat lukuvuodelle 2024–25 ovat haettavissa 15.8.–15.9. Lisätieto linkissä

Lue lisää