Päivä: 10.6.2024

Petri ja Ulla Järviselle EM-hopeaa latinalaistansseista!

JULKAISTU: 10.6.2024, KATEGORIAT: Kilpailutiedotteet, Mediatiedotteet, Tulostiedotteet

Seniori 3 -luokan latinalaistanssien EM-kilpailut tanssittiin lauantaina Slovakiassa. Päivä sujui suomalaisittain mukavasti, sillä Petri Järvinen ja Ulla Järvinen voittivat EM-hopeaa!

Kovatasoiseen kilpailuun osallistui 32 paria 15:stä Euroopan maasta. Suomi oli edustettuna neljän parin voimin. Moninkertaiset MM-mitalistit Petri ja Ulla Järvinen olivat jälleen vahvoja ja pääsivät illan päätteeksi juhlimaan hopeamitaleita.

Slovakialaiset Frantisek Beres ja Miriam Beresova olivat jokaisen kierroksen ykkösiä ja voittivat mestaruuden suvereenisti. Kierroksesta toiseen kärkikastissa olleet Järviset onnistuivat finaalissa erinomaisesti, mikä toi hopeaa selvällä erolla lähimpiin haastajiin. Pronssille ylsivät ranskalaiset Patrick Lemaire ja Jennifer Massaro.

Muut suomalaisparit jäivät finaalin ulkopuolelle. Jarmo Kouhia ja Marjatta Kouhia olivat tasaisessa kilpailussa hienosti kymmenensiä. Reino Luoto ja Tanja Luoto sijoittuivat sijalle 13 ja jäivät vain yhden sijan päähän paikasta kolmannella kierroksella. Myös Tommi Rainola ja Sirpa Kovaniemi pääsivät toiselle kierrokselle. Heidän sijoituksensa oli lopulta 22.

EM-kilpailun järjestelyt onnistuivat hyvin. Puitteet Košicessa olivat hyvät ja yleisökin oli löytänyt paikalle, mikä takasi hyvän tunnelman. Suomalaiset kehuivat myös suomalaisparien joukossa vallinnutta hyvää yhteishenkeä.

Tulokset