Päivä: 2.3.2020

ESLU tiedottaa: Sinustako sporttimerkonomi?

JULKAISTU: 2.3.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu tiedottaa 28.2.2020:

Haluatko kehittää itseäsi? Onko haaveissasi ollut liiketalouden perustutkinto? Haluatko suorittaa tutkinnon työsi ohessa?

Rastor-instituutissa on mahdollista opiskella liikunta- ja urheilualan ammattilaisille räätälöidyssä liiketoiminnan perustutkintoon (merkonomi) johtavassa koulutusohjelmassa. Tutkinto toteutetaan aikuisten ammatillisena näyttötutkintona omien työtehtävien kautta. Osaamisen kehittämistä täydennetään koulutuspäivillä ja aiheeseen liittyvillä oppimistehtävillä.

Urheilujärjestössä ja -seurassa toimiminen vaatii ammattitaitoa sekä määrätietoista otetta kehittää organisaation toimintaa haluttuun suuntaan. Usein pienen joukon harteilla on suuri vastuu koko toiminnasta. Sporttimerkonomitutkinto on suunnattu urheilujärjestöjen, -seurojen ja kuntien työntekijöille, ammattiurheilijoille sekä yrittäjille.

Koulutuksen aluksi kartoitetaan opiskelijan oma osaaminen ja laaditaan henkilökohtaiset suunnitelmat osaamisen kehittämiselle. Koulutuksessa perehdytään muun muassa talouteen, asiakaspalveluun, myyntiin, markkinointiin ja viestintään.

Opiskelijalla ei saa olla aikaisempaa tutkintoa liiketalouden alalta (merkonomi, tradenomi tai KTM).

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Lue lisää maksuttomasta koulutuksesta Eslun sivulta

Tietoa ja toimenpidepyyntö jäsenille sekä kilpailunjärjestäjille koskien koronavirusta!

JULKAISTU: 2.3.2020, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Uutiskirje

KäsienpesuSuomen Tanssiurheiluliitto ry ei toistaiseksi rajaa tapahtumia ja osallistumista STUL ry:n alaisiin tapahtumiin. Liittohallitus ja toimisto kehottavat jäsenyhdistyksiä seuraamaan tiiviisti sekä liiton verkkosivuja että Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitoksen (THL) tiedotusta koronavirustilanteeseen liittyen.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla:: THL, Ajankohtaista koronaviruksesta

Virustartuntojen ehkäisemiseksi paras tapa suojautua on huolellinen käsihygienia. Jotta tieto ja osaaminen riittävän huolellisesta käsihygieniasta on käytettävissä jokaisella harjoittelusalilla ja kilpailupaikoilla, kehotamme seuroja tulostamaan käsienpesuohjeet salien pukuhuoneisiin ja wc-tiloihin sekä mahdollisiin kahvi- tai taukotiloihin. Lasten ja juniorien valmentajia pyydetään erityisesti muistuttamaan ryhmissä harrastavia käsihygieniasta ja oikeasta tavasta yskiä ja aivastaa. Tämä suojaa kaikkia virustartuntoja vastaan. Liikkeellä on myös kausi-influenssaa.

Tulostettavat ohjeet SALEILLE JA KILPAILUPAIKOILLE:

Alla olevat linkit avautuvat toisella sivustolla:

Pese kädet oikein

Yski ja aivasta oikein

Mikäli olet saapunut Suomeen epidemia-alueelta (esim. Kiina, Pohjois-Italia) tutustu THL:n ohjeeseen

Mikäli Sinulla on influenssan kaltaisia oireita, pysyttele kotona! Älä silloin tule harjoituksiin tai kilpailupaikoille!

In memoriam Tor Back

JULKAISTU: 2.3.2020, KATEGORIAT: Vakio- ja latinalaistanssit
Tor Back dansar med sin par
Tor Back (foto: Sisa Långkvist, kusinbarn till Tor)

Med en stor sorg meddelar vi att Tor Back från Tanssiurheiluseura Terpsikhore ry har avlidit. Han dog efter en kort tids sjukdom på söndagskvällen den 16.2.2020. Ensam kvar är hustrun Maila Back.

Tor Back vann det finska mästarskapet i sällskapsdans 1965 – 1967 och i latinamerikansk dans 1965 – 1969.

Det Finska Danssportförbundet hedrar minnet av Tor Back och deltar i sorgen.